Elever i överlevnadsdräkt flyter i vattnet

Refresh Basic Safety STCW Manila

Grundläggande säkerhetskurs

Refresh Basic Safety är en kurs i grundläggande säkerhet för sjöpersonal som har ett certifikat sedan tidigare och som har tre månaders sjötjänstgöring under de senaste fem åren.

Kursen leder fram till utbildningsbevis enligt STCW Manila A-VI/1-1.4 samt Transportstyrelsens senaste förordning. Med detta utbildningsbevis kan du söka och få ut ett internationellt certifikat från Transportstyrelsen.

Kursen består av tre dagar varav två sker på Marina läroverket i Stocksund och en på brandfältet i Rosersberg. Utbildningen innehåller brandskydd, överlevnadsteknik, sjukvård, personlig säkerhet och ansvar.

Internatpaket

Vi erbjuder även Refresh Basic Safety STCW Manila som Internatpaket på skolans skärgårdsö Norra Idskär. Prisvärt alternativ inkl boende och mat. Kontakta oss för mer info. Vi kan ofta erbjuda billigt boende ombord i samband med kurs på fartyg. Ring för mer info: 070 -788 58 70

Anmälan

Just nu finns det inget planerat kursdatum för den här utbildningen. Skicka in en intresseanmälan till info@sjoutbildning.se om du är intresserad av att genomföra den.

Pris

7 000 kr ex. moms.

I priset ingår litteratur, lån av skyddskläder, samt lunch den dagen som kursen är på brandfältet.

Efter avslutad utbildning

Efter kursen får du ett utbildningsbevis som omvandlas till ett certifikat hos Transportstyrelsen (avgift tillkommer).

Kontakt

Utbildningschef & lärare

Thomas Billow

Telefon: 070-824 33 70

@