Refresh Basic Safety STCW Manila

Refresh Basic Safety är en kurs i grundläggande säkerhet för sjöpersonal som har ett certifikat sedan tidigare och som har tre månaders sjötjänstgöring under de senaste fem åren.


Kursen leder fram till utbildningsbevis enligt STCW Manila A-VI/1-1.4 samt Transportstyrelsens senaste förordning. Med detta utbildningsbevis kan du söka och få ut ett internationellt certifikat från Transportstyrelsen.

Kursen består av tre dagar varav två sker på Marina läroverket i Stocksund och en på brandfältet i Rosersberg. Utbildningen innehåller brandskydd, överlevnadsteknik, sjukvård, personlig säkerhet och ansvar.

Vi erbjuder även Refresh Basic Safety STCW Manila som Internatpaket på skolans skärgårdsö Norra Idskär. Prisvärt alternativ inkl boende och mat. Kontakta oss för mer info. Vi kan ofta erbjuda billigt boende ombord i samband med kurs på fartyg. Ring för mer info: 070 -788 58 70


I priset ingår litteratur, lån av skyddskläder, samt lunch den dagen som kursen är på brandfältet.
Efter kursen får du ett utbildningsbevis som omvandlas till ett certifikat hos Transportstyrelsen (avgift tillkommer).


Pris7 000 kr exkl. moms
Villkor

Bokningsvillkor - Sjöutbildning

Anmälan är bindande.

Kursavgiften ska betalas innan kursstart, förfallodatum finns på fakturan.

Avbeställning innebär följande avgifter:
- Mer än 30 dagar före kursstart 5 % av totala kursavgiften
- 30-10 dagar före kursstart 30 % av totala kursavgiften
- 10 dagar eller mindre 100 % av totala kursavgiften

Sjukdom
Om du blir allvarligt sjuk och kan inte delta i din kurs som du är anmäld till, så återbetalas hela beloppet vid uppvisande av läkarintyg.

Överlåtelse av kursplats
Du har rätt att överlåta din kursplats till någon annan. Anmäl det till oss snarast.

Kursinformation
Vi reserverar oss för att ställa in en kurs om vi får för få deltagare eller ändra datum om isläget ställer till förhinder. Nytt kurstillfälle erbjuds eller erlagd kursavgift återbetalas oavkortat. Vi reserverar oss för eventuella fel i vår information på hemsidan.